What Sorceria.exe does ?

Post Reply
User avatar
I3ur$ucu
Terran Settler (Unemployed)
Terran Settler (Unemployed)
Posts: 4
Joined: Sun Mar 18, 2007 3:07 pm
Location: Romania

What Sorceria.exe does ?

Post by I3ur$ucu »

Hy. I downloaded WoS from [removed]
So, I have:
      -SorceriaBook1.w3n
      -SorceriaBook2.w3n
      -SorceriaBook3.w3n
      -SorceriaBook4.w3n
      -SorceriaBook5.w3n
      -WoSop2.avi
      -Wosop3.avi
and
      -Sorceria.exe.
This exe should make a single campaign from all the other ones, should intergrate it in war.mpq or what ?
I mean, how do I play the campaigns ? I just open them one by one and between them watch the movies ?
Last edited by Lavarinth on Tue Mar 20, 2007 9:53 am, edited 1 time in total.
User avatar
I3ur$ucu
Terran Settler (Unemployed)
Terran Settler (Unemployed)
Posts: 4
Joined: Sun Mar 18, 2007 3:07 pm
Location: Romania

Re: What Sorceria.exe does ?

Post by I3ur$ucu »

OK. One more thing : I just opened the first book and I can't see my character. I mean, I just see his shadow  ???. And this is available to those 2 guys who talk something after the horse mounted wisard dies. I can't see them; just their shadows. I have Warcraft TFT with 1.20e patch.
User avatar
RazorclawX
Xel'naga World Shaper
Xel'naga World Shaper
Posts: 2026
Joined: Thu Aug 24, 2006 7:19 pm

Re: What Sorceria.exe does ?

Post by RazorclawX »

You don't need Sorceria.exe for anything. I didnt know it was still listed.
Image
-- Razorclaw X
Creator of Wanderers of Sorceria and Vision of the Future
User avatar
I3ur$ucu
Terran Settler (Unemployed)
Terran Settler (Unemployed)
Posts: 4
Joined: Sun Mar 18, 2007 3:07 pm
Location: Romania

Re: What Sorceria.exe does ?

Post by I3ur$ucu »

Aaaaaa. So, no one suppose to have access to it. You just forgot it on the server and I found it... ;D.  Anyway, Why i can't see the imported models ? It may be because I have just 256 M RAM ? The loading works smoothly though.
User avatar
Lavarinth
Xel'naga Administrator
Xel'naga Administrator
Posts: 6536
Joined: Wed Aug 16, 2006 5:21 pm
Location: His Ashworld Planet

Re: What Sorceria.exe does ?

Post by Lavarinth »

Please don't use that link to download WoS, use the correct adress from here:

http://wos.campaigncreations.org

I removed the link on top. Also, I'm sure RCX wouldn't want you to download anything that's not listed on there or it's out of date, like the EXE.
Last edited by Lavarinth on Tue Mar 20, 2007 9:54 am, edited 1 time in total.
- - Lavarinth
Campaign Creations Administrator
User avatar
I3ur$ucu
Terran Settler (Unemployed)
Terran Settler (Unemployed)
Posts: 4
Joined: Sun Mar 18, 2007 3:07 pm
Location: Romania

Re: What Sorceria.exe does ?

Post by I3ur$ucu »

I tried first there. All books download links from this page http://www.campaigncreations.org/warcra ... load.shtml are BROKEN. So, I've searched "SorceriaBook1.w3n" on Yahoo and found the other link.

So, no one will tell me WHY I can't SEE the custom models of the units ?
I'm not angry, just very frustrated. :( ??? :(
User avatar
RazorclawX
Xel'naga World Shaper
Xel'naga World Shaper
Posts: 2026
Joined: Thu Aug 24, 2006 7:19 pm

Re: What Sorceria.exe does ?

Post by RazorclawX »

I haven't a clue, unless you installed something that does some weird shit to Warcraft.
Image
-- Razorclaw X
Creator of Wanderers of Sorceria and Vision of the Future
User avatar
Lavarinth
Xel'naga Administrator
Xel'naga Administrator
Posts: 6536
Joined: Wed Aug 16, 2006 5:21 pm
Location: His Ashworld Planet

Re: What Sorceria.exe does ?

Post by Lavarinth »

I'd fresh install WC3 and delete the folder as well. Sounds like you got custom stuff running in the back.
- - Lavarinth
Campaign Creations Administrator
Post Reply