How can I make the sceen adjust to low resolution?


Topic author
adamnesico
Terran Refinery Attendant
Terran Refinery Attendant
Posts: 27
Joined: Wed May 23, 2012 8:51 am
Status: Offline

How can I make the sceen adjust to low resolution?

Postby adamnesico » Thu Sep 07, 2017 8:25 am

I HATE the new update of my ACER laptop, now the screen doesn´t adjust to low resolution, I get a tiny image in my computer.
This started with the Tzar, and now with Starcraft and Pharaoh too?
What can I do for enable to asjust again?
I must comply to the company? I must download the previous update, ece it and enable no more system updates?

User avatar

SteakofStake
Terran Starport Baggage Handler
Terran Starport Baggage Handler
Posts: 143
Joined: Fri Feb 05, 2016 12:44 pm
Status: Offline

Re: How can I make the sceen adjust to low resolution?

Postby SteakofStake » Fri Sep 08, 2017 6:59 am

adamnesico wrote:ACER laptop


That's the problem right there :p

User avatar

Lavarinth
Xel'naga Administrator
Xel'naga Administrator
Posts: 6579
Joined: Wed Aug 16, 2006 5:21 pm
Location: His Ashworld Planet
Contact:
Status: Offline

Re: How can I make the sceen adjust to low resolution?

Postby Lavarinth » Thu Sep 14, 2017 3:36 pm

Not sure I understand the question but if it's windowed you can use Ctrl+Enter to toggle windowed and fullscreen.
- - Lavarinth
Campaign Creations Administrator

User avatar

IskatuMesk
Xel'naga World Shaper
Xel'naga World Shaper
Posts: 8779
Joined: Sat Feb 07, 2009 1:40 pm
Location: M͈̙̞͍͞ͅE̹H̨͇̰͈͕͇̫Ì̩̳CO̼̩̤͖͘
Contact:
Status: Offline

Re: How can I make the sceen adjust to low resolution?

Postby IskatuMesk » Sat Sep 16, 2017 1:37 pm

Sounds like monitor configuration issue. I don't know about laptops, but monitors typically have their own control panels that adjust how it handles aspect ratio and stuff for whatever resolution it is currently on. Presumably you can check your GPU control panel as well.
Image~[Gameproc]~Image
Warning: dialogue contains politically incorrect content. Viewer rearsore may occur.


Topic author
adamnesico
Terran Refinery Attendant
Terran Refinery Attendant
Posts: 27
Joined: Wed May 23, 2012 8:51 am
Status: Offline

Re: How can I make the sceen adjust to low resolution?

Postby adamnesico » Wed Sep 20, 2017 8:24 pm

Windowed mode? With the chaos luancher?
Didnt knew about it, may try.
GPU makes nothingI had alrready tried to change resolution, it doesnt adjust to the screen, if I put a tiny resolution, I get a tiny window and the rest of the screen in black.
Damn, after the last update, the game again adjusted well, I launched an old game for see if it too launched, after tht game the screen didnt returned to his máximum siz, i had t ochange the size in the screen panel, and after that the no adjust problema returned.
Damn, seems that the fucking old game causes the problem.

For certain, wich operative systm do you use for play? I´ve never had this problem, Windows10 seems a mess for old games.


Ey, Ivé tried the window mode of iccup, but Ctrl+E doesnt put it un fullscreen .and I clicked options without know it and now with iccup the games apeears even bigger than screen and I cant play it too.
ARRRRRRRRRRRRRRRRR FUCK FUCK FUCK
I tried to reinstall iccup but the problem persist, I culd play with the small resizing that it had before i satrted to fully touch options without know it.
FUCK MIcrosoft, FUCK ACER, FUCK Haemimont Games, FUCK anyone that has caused all this shit.


Return to “StarCraft Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest