Page 2 of 6

Re: Rise From The Ashes

Posted: Mon Jun 22, 2009 11:27 am
by Dem0nS1ayer
No, it's all good.  I was just being stupid. :D  What exactly is a SEMPQ and what would I choose for my SEMPQ Executable Filename when making my own self-executing mpq?

Re: Rise From The Ashes

Posted: Mon Jun 22, 2009 3:04 pm
by Dem0nS1ayer
UPDATE:

Finally, I got my portraits into the game!  I've started my title screen, but I don't know how to get Starcraft's font.  Anyone wanna help me? :p  I'm almost done with my prologue, but the stupid player won't share vision with me, so the main character is invisible. T_T

I need your guys' opinion on something.  Should I make it so that the player starts the first mission of Raynor's Raiders right after the prologue is over, or should I make it so that the player goes back to the single player menu?

Re: Rise From The Ashes

Posted: Mon Jun 22, 2009 11:52 pm
by Maglok
Google: Starcraft font
Result: http://www.dafont.com/starcraft.font

Re: Rise From The Ashes

Posted: Tue Jun 23, 2009 5:16 am
by Symmetry
Dem0nS1ayer wrote:No, it's all good.  I was just being stupid. :D  What exactly is a SEMPQ and what would I choose for my SEMPQ Executable Filename when making my own self-executing mpq?


SEMPQ just stands for Self-Executing MPQ. The filename doesn't matter.

Re: Rise From The Ashes

Posted: Tue Jun 23, 2009 6:58 am
by Dem0nS1ayer
:(  I'm so noob.  How do I use the font after I downloaded it?

Re: Rise From The Ashes

Posted: Tue Jun 23, 2009 7:18 am
by Maglok
Google: Installing fonts
Result: http://www.myfonts.com/support/help_install_win.html

Come on put some effort into it.

Re: Rise From The Ashes

Posted: Tue Jun 23, 2009 7:29 am
by Dem0nS1ayer
Sorry, I'm just super lazy. :P

UPDATE:

Got my title page.  Kinda plain, but I think it serves its purpose. :P

Image

Re: Rise From The Ashes

Posted: Tue Jun 23, 2009 3:49 pm
by Dem0nS1ayer
UPDATE:

Sorry if this counts as double posting, but I think an 8 hour difference is long enough for a new reply.  Here's the basic layout of mission 3.

Image

This map is very interesting.  You get to free prisoners, fight your way through infested tunnels, and use many teleports.

Re: Rise From The Ashes

Posted: Tue Jun 23, 2009 5:07 pm
by Lavarinth
Double posting for updates is okay.

Re: Rise From The Ashes

Posted: Tue Jun 23, 2009 5:15 pm
by Dem0nS1ayer
I hadn't put them in when I posted the picture, but they're there now.

Re: Rise From The Ashes

Posted: Wed Jun 24, 2009 2:19 pm
by Dem0nS1ayer
UPDATE:

Finished mission 3.  I think I'll be able to finish Raynor's Raiders by the end of the week.

Image

Pfft, these marines can't stop you.

Image

Oh noez!  It's teh Zerg! D:

Re: Rise From The Ashes

Posted: Wed Jun 24, 2009 7:25 pm
by Dem0nS1ayer
UPDATE:

Got my prologue up!  Hope you like it!

P.S. Turn your volume down.  Guncam messed up the sound and made it sound terrible. :(  Also, go full screen to read the text better.

Rise From The Ashes Prologue

Re: Rise From The Ashes

Posted: Thu Jun 25, 2009 1:10 am
by omega20
Good work dude. However, when you release your campaign, everyone who downloads it must have at least 1.15 version of SC. Any other version below will make your colored text to not show. ;)

Re: Rise From The Ashes

Posted: Thu Jun 25, 2009 8:38 am
by Dem0nS1ayer
I'm pretty sure everyone has at least 1.15, seeing as how that came out last year (or was it 2 years?).  At least, I hope everyone has it! D:

Also, I used Growler Guncam to make the video, and I just had a whole bunch of locations for each explosion.

Re: Rise From The Ashes

Posted: Thu Jun 25, 2009 10:04 am
by Lavarinth
Dem0nS1ayer wrote:I'm pretty sure everyone has at least 1.15, seeing as how that came out last year (or was it 2 years?).  At least, I hope everyone has it! D:

Also, I used Growler Guncam to make the video, and I just had a whole bunch of locations for each explosion.


I doubt many people "have" 1.15 installed, they can downgrade temporarily using a downgrader, however.