sc updated and mod failed

User avatar

Topic author
EMPShockwave
Fired! Blocking the entrance with a “supply fort” is an inappropriate use of company minerals
Fired! Blocking the entrance with a “supply fort” is an inappropriate use of company minerals
Posts: 19
Joined: Wed Apr 16, 2008 4:19 am
Status: Offline

sc updated and mod failed

Postby EMPShockwave » Tue Oct 02, 2018 7:17 pm

Battle.net just updated starcraft, then Antioch Chronicles does not support my StarCraft version.


Revolta
Terran Nuclear Silo Safety Inspector
Terran Nuclear Silo Safety Inspector
Posts: 238
Joined: Thu Apr 23, 2015 6:02 am
Status: Offline

Re: sc updated and mod failed

Postby Revolta » Tue Oct 02, 2018 9:45 pm

welcome to 2018, this problem is fixed by upgrading to 1.16.1: http://www.staredit.net/topic/17625/

User avatar

Topic author
EMPShockwave
Fired! Blocking the entrance with a “supply fort” is an inappropriate use of company minerals
Fired! Blocking the entrance with a “supply fort” is an inappropriate use of company minerals
Posts: 19
Joined: Wed Apr 16, 2008 4:19 am
Status: Offline

Re: sc updated and mod failed

Postby EMPShockwave » Wed Oct 03, 2018 8:08 pm

But I could play it in remastered version just 2 days ago.
And Antioch Chronicles Mod has been adapted to ver 1.20+.


Revolta
Terran Nuclear Silo Safety Inspector
Terran Nuclear Silo Safety Inspector
Posts: 238
Joined: Thu Apr 23, 2015 6:02 am
Status: Offline

Re: sc updated and mod failed

Postby Revolta » Wed Oct 03, 2018 9:23 pm

Most patches break mods, and so those mods must be updated manually every time by the creators. You can try posting here and asking for an updated version: http://www.staredit.net/topic/17611/
Alternatively, upgrade to 1.16.1 as I said above and ignore remastered forever


Return to “StarCraft Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests