PC hardware for SC2

Moderator: Milldawg

User avatar

IskatuMesk
Xel'naga World Shaper
Xel'naga World Shaper
Posts: 8776
Joined: Sat Feb 07, 2009 1:40 pm
Location: M͈̙̞͍͞ͅE̹H̨͇̰͈͕͇̫Ì̩̳CO̼̩̤͖͘
Contact:
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby IskatuMesk » Wed Jul 25, 2007 5:05 pm

I think you got WERKT

My crossfire r650 is going to be absolutely overkill. I can't wait.
Image~[Gameproc]~Image
Warning: dialogue contains politically incorrect content. Viewer rearsore may occur.

User avatar

Topic author
hydra
Terran Supply Depot Clerk
Terran Supply Depot Clerk
Posts: 15
Joined: Mon Jun 18, 2007 9:57 pm
Location: Hobart Australia
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby hydra » Sun Jul 29, 2007 5:57 pm

Ok so why would ya buy a computer over $3000 to$ 5000 Australian my computer is bloody good for one card to all the work 8600 GTS i was going to get 8800 and i ask if the motherboard had two PCI-E X2 but it didn't Sad.

User avatar

IskatuMesk
Xel'naga World Shaper
Xel'naga World Shaper
Posts: 8776
Joined: Sat Feb 07, 2009 1:40 pm
Location: M͈̙̞͍͞ͅE̹H̨͇̰͈͕͇̫Ì̩̳CO̼̩̤͖͘
Contact:
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby IskatuMesk » Sun Jul 29, 2007 6:27 pm

hydra wrote:Ok so why would ya buy a computer over $3000 to$ 5000 Australian my computer is bloody good for one card to all the work 8600 GTS i was going to get 8800 and i ask if the motherboard had two PCI-E X2 but it didn't Sad.


I can almost make sense... almost... almost... no, sorry. I cannot translate this. In fact, I'm going to go stab myself in the face with a small wood chipper.
Image~[Gameproc]~Image
Warning: dialogue contains politically incorrect content. Viewer rearsore may occur.

User avatar

Lavarinth
Xel'naga Administrator
Xel'naga Administrator
Posts: 6579
Joined: Wed Aug 16, 2006 5:21 pm
Location: His Ashworld Planet
Contact:
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby Lavarinth » Mon Jul 30, 2007 12:59 am

Doctor Doack wrote:
hydra wrote:Ok so why would ya buy a computer over $3000 to$ 5000 Australian my computer is bloody good for one card to all the work 8600 GTS i was going to get 8800 and i ask if the motherboard had two PCI-E X2 but it didn't Sad.


I can almost make sense... almost... almost... no, sorry. I cannot translate this. In fact, I'm going to go stab myself in the face with a small wood chipper.


qft. WTF did you just say?
- - Lavarinth
Campaign Creations Administrator

User avatar

chris
Zerg Ultralisk Waste Manager
Zerg Ultralisk Waste Manager
Posts: 655
Joined: Mon Feb 26, 2007 4:09 am
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby chris » Mon Jul 30, 2007 1:41 am

Lavarinth wrote:
Doctor Doack wrote:
hydra wrote:Ok so why would ya buy a computer over $3000 to$ 5000 Australian my computer is bloody good for one card to all the work 8600 GTS i was going to get 8800 and i ask if the motherboard had two PCI-E X2 but it didn't Sad.


I can almost make sense... almost... almost... no, sorry. I cannot translate this. In fact, I'm going to go stab myself in the face with a small wood chipper.


qft. WTF did you just say?

he's written mush worse than this before.....
anyway, its easy to translate it:
why would you buy a good computer for an expensive price when you can just get a good graphics card for cheaper price (in total).
My PC is really good and its all because of my graphics card, which happens to be a geforce 8600 GTS. I wanted to get a geforce 8800 and connect the two video cards via "SLI-ready" but it turns out my motherbaord is not a "SLI-ready" one. ah well.
Zilla- wrote:campaign creations presents campaign creations starcraft campaign contest

Lavarinth on podcast wrote:Hey kids, this is Lavarinth. I know I didn't say much in this podcast, actually, I didn't say anything at all. See you guys on the next podcast.

User avatar

JayLay731
Terran Settler (Unemployed)
Terran Settler (Unemployed)
Posts: 3
Joined: Mon Jul 30, 2007 3:45 am
Location: Holland
Contact:
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby JayLay731 » Mon Jul 30, 2007 4:02 am

Your computer doesn't run Starcraft 2, Starcraft 2 runs your computer.


wibod
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby wibod » Mon Jul 30, 2007 4:44 am

chris wrote:
Lavarinth wrote:
Doctor Doack wrote:
hydra wrote:Ok so why would ya buy a computer over $3000 to$ 5000 Australian my computer is bloody good for one card to all the work 8600 GTS i was going to get 8800 and i ask if the motherboard had two PCI-E X2 but it didn't Sad.


I can almost make sense... almost... almost... no, sorry. I cannot translate this. In fact, I'm going to go stab myself in the face with a small wood chipper.


qft. WTF did you just say?

he's written mush worse than this before.....
anyway, its easy to translate it:
why would you buy a good computer for an expensive price when you can just get a good graphics card for cheaper price (in total).
My PC is really good and its all because of my graphics card, which happens to be a geforce 8600 GTS. I wanted to get a geforce 8800 and connect the two video cards via "SLI-ready" but it turns out my motherbaord is not a "SLI-ready" one. ah well.

BWAHAHAHAHA

User avatar

Lavarinth
Xel'naga Administrator
Xel'naga Administrator
Posts: 6579
Joined: Wed Aug 16, 2006 5:21 pm
Location: His Ashworld Planet
Contact:
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby Lavarinth » Mon Jul 30, 2007 8:41 am

chris wrote:
Lavarinth wrote:
Doctor Doack wrote:
hydra wrote:Ok so why would ya buy a computer over $3000 to$ 5000 Australian my computer is bloody good for one card to all the work 8600 GTS i was going to get 8800 and i ask if the motherboard had two PCI-E X2 but it didn't Sad.


I can almost make sense... almost... almost... no, sorry. I cannot translate this. In fact, I'm going to go stab myself in the face with a small wood chipper.


qft. WTF did you just say?

he's written mush worse than this before.....
anyway, its easy to translate it:
why would you buy a good computer for an expensive price when you can just get a good graphics card for cheaper price (in total).
My PC is really good and its all because of my graphics card, which happens to be a geforce 8600 GTS. I wanted to get a geforce 8800 and connect the two video cards via "SLI-ready" but it turns out my motherbaord is not a "SLI-ready" one. ah well.


Oooook... As far as I know, you can only connect identical cards together and the motherboard must be made to bridge those two together. Most motherboards only do either ATI or Nvidia, not both.
- - Lavarinth
Campaign Creations Administrator

User avatar

Topic author
hydra
Terran Supply Depot Clerk
Terran Supply Depot Clerk
Posts: 15
Joined: Mon Jun 18, 2007 9:57 pm
Location: Hobart Australia
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby hydra » Mon Jul 30, 2007 7:47 pm

Yes I know my spelling can be let's Fuck up yep thats right.

But that the keyboard not me I don't pay much to my typing.

Oh and (Resurgence 1) does not work like a lot of the old classics.

User avatar

Lavarinth
Xel'naga Administrator
Xel'naga Administrator
Posts: 6579
Joined: Wed Aug 16, 2006 5:21 pm
Location: His Ashworld Planet
Contact:
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby Lavarinth » Mon Jul 30, 2007 8:04 pm

hydra wrote:Yes I know my spelling can be let's Fuck up yep thats right.

But that the keyboard not me I don't pay much to my typing.

Oh and (Resurgence 1) does not work like a lot of the old classics.



Ok, time to get a little more serious here:

We don't tolerate moronocy. Take time to post.

You can thank TPC and Isk for making me realize how easy you guys were getting it here.
- - Lavarinth
Campaign Creations Administrator

User avatar

IskatuMesk
Xel'naga World Shaper
Xel'naga World Shaper
Posts: 8776
Joined: Sat Feb 07, 2009 1:40 pm
Location: M͈̙̞͍͞ͅE̹H̨͇̰͈͕͇̫Ì̩̳CO̼̩̤͖͘
Contact:
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby IskatuMesk » Mon Jul 30, 2007 8:37 pm

*sharpens hedgeclipper*

MAKE ONE WRONG MOVE AND YOU'LL LOSE IT ALL.
Image~[Gameproc]~Image
Warning: dialogue contains politically incorrect content. Viewer rearsore may occur.

User avatar

Lavarinth
Xel'naga Administrator
Xel'naga Administrator
Posts: 6579
Joined: Wed Aug 16, 2006 5:21 pm
Location: His Ashworld Planet
Contact:
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby Lavarinth » Mon Jul 30, 2007 10:46 pm

Oh, by the way, Isk is now officially a moderator of the forums. So fear him.
- - Lavarinth
Campaign Creations Administrator

User avatar

Topic author
hydra
Terran Supply Depot Clerk
Terran Supply Depot Clerk
Posts: 15
Joined: Mon Jun 18, 2007 9:57 pm
Location: Hobart Australia
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby hydra » Wed Aug 01, 2007 3:37 pm

No I am not playing games here you have problem with the classic downloads. I mean campaigns on this site. Not trying anything here ok.
Last edited by hydra on Wed Aug 01, 2007 4:52 pm, edited 1 time in total.

User avatar

Lavarinth
Xel'naga Administrator
Xel'naga Administrator
Posts: 6579
Joined: Wed Aug 16, 2006 5:21 pm
Location: His Ashworld Planet
Contact:
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby Lavarinth » Wed Aug 01, 2007 3:44 pm

hydra wrote:No I am not playing games here you have problem with the classic downloads I mean camaigns on this site not trying anything here ok.


Type proper, or don't be here at all, because I have NO idea what you just said, if anything you're just increasing bandwidth used with jibber-jabber. Speak right.
- - Lavarinth
Campaign Creations Administrator

User avatar

IskatuMesk
Xel'naga World Shaper
Xel'naga World Shaper
Posts: 8776
Joined: Sat Feb 07, 2009 1:40 pm
Location: M͈̙̞͍͞ͅE̹H̨͇̰͈͕͇̫Ì̩̳CO̼̩̤͖͘
Contact:
Status: Offline

Re: PC hardware for SC2

Postby IskatuMesk » Wed Aug 01, 2007 4:11 pm

hydra wrote:No I am not playing games here you have problem with the classic downloads I mean camaigns on this site not trying anything here ok.


To echo Lavarinth's sentiments, I can't understand ANYTHING you just said. You clearly have some degree of a grasp on grammar, so I know you're either A.) intentionally being retarded or B.) just not paying any attention to what you are typing.

I type at 110wpm with TWO FINGERS and even if I let loose some unusual typos or type in a completely cliche fashion anyone can understand what I am typing. You, on the other hand, type like a scorpy with a train rammed so far up his ass he can't even see straight.
Image~[Gameproc]~Image
Warning: dialogue contains politically incorrect content. Viewer rearsore may occur.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest